HELPPOA JA TYYLIKÄSTÄ ASUMISTA

Mitä toivoisit uudelta kodiltasi? Ehkäpä keskeistä sijaintia rauhallisella ja luonnonläheisellä tontilla, hyviä kulkuyhteyksiä, lähellä olevia palveluita tai kenties kouluja? As Oy Liedon Vinttikaivonpiha tarjoaa sinulla tätä kaikkea ja vielä enemmän!

Lähin koulu ja päiväkoti sijaitsevat 200 metrin päässä, jonne lapsien on turvallista kulkea. Liedon keskustaan on neljän kilometrin matka eikä Turunkaan keskusta jää kuin vartin ajomatkan päähän. Läheltä löytyy lisäksi mainiot ulkoilumahdollisuudet ja lenkkeilymaastot.

As Oy Liedon Vinttikaivonpihan rivitaloasunnot sijoittuvat yhtiön omalle tontille ja huoneistot on suunniteltu muuntautuvaksi erilaisiin elämäntilanteisiin sekä asukkaisiin jo rakennusvaiheessa. Huoneistoja on yhteensä kuusi kappaletta per yhtiö. Asuntoja löytyy 86 neliön kolmioista 71 neliön kaksioihin, jotka on mahdollista muuntaa tarpeen mukaan myöskin kolmioksi. Asiakkaan tarpeet ja toiveet otetaan huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Tervetuloa tutustumaan tulevaan kotiisi!

Pääurakoitsija MH-Rakennetekniikka Oy | Arkkitehtisuunnittelu NB-Alex Oy | Arkkitehti Nina Helin | Rakennesuunnittelu Insinööritoimisto Milan Ky | LVI-suunnittelu Anacon Oy | Sähkösuunnittelu ART-Sähkö Oy

6

HUONEISTOJEN LUKUMÄÄRÄ


4kpl 86m² & 2kpl 71m²
200m

ETÄISYYS LÄHIMPÄÄN PÄIVÄKOTIIN JA KOULUUN


4km

MATKA LIEDON KESKUSTAAN


9.5km

MATKA TURUN KESKUSTAAN (NOIN 15 MIN)


Rakennukset ovat paikan päällä rakennettuja puurunkoisia rakennuksia. Ulkoseinien pintamateriaalina on tiili- ja lautaverhoilu. Autotallit, kapea pystypaneeli. Julkisivussa 120 mm vaakapaneeli. Takaosan julkisivun yläpuolen leveä vaakapanelointi kuningaspanelia. Yläpohjat ovat lapekattoisia ja ristikkorakenteisia. Vesikatteena on kaksinkertainen bitumihuopakate. Alapohjat ja huoneistojen väliset väliseinät ovat betonirakenteisia. Kaikki rakenteet toteutetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

Lämmitys ja vesi Taloyhtiössä maalämpö. Tulisija varaus Lisävaruste, ostajan valinnan mukaan SALZBURG M varaava tulisija (valkoinen) tai RONDA kamiina (valkoinen tai musta). Lämmitysmuotona vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmityskustannus sisältyy yhtiövastikkeeseen. Käyttöveden mittaus ja sen kulutus huoneistokohtaisesti. Sähkö Taloyhtiö liitetään Fortumin sähköverkkoon. Taloyhtiöllä valmius liittyä kaapeli-tv ja tietoliikenneverkkoon. Sähkön mittaus tapahtuu huoneistokohtaisesti. Vesi jokaisessa asunnossa huoneistokohtainen vesimittari Ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella ilmanvaihtokoneella. Ilmanvaihtokoneet lämmön talteenotolla ja erillisohjauksella. Terassit Jokaiseen asuntoon kuuluu viihtyisät n. 25 m2 takaterassit sekä 8,6 m2 -10 m2 etuterassit.

Ulko- ja pihavarusteet Nurmikko, kuorikate, luonnonkivi. Piha ja AP alueet murskepintaisia, nurmialueet kylvetään ja istutukset asemapiirustuksen mukaisesti. Asuntojen pihoilla ei muita istutuksia. Piha ja autopaikat ovat katoksessa ja taloyhtiön pihalla asemapiirustuksen mukaisissa paikoissa.Katetuissa autopaikoissa on vesipostit sekä pistorasiat, joiden sähkönkulutus on huoneiston mittauksen kautta. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin varasto joka sijaitsee asunnon edessä. Teknisen tilan yhteydessä on myös yhteinen varastotila, joka on molempien yhtiöiden hallinnassa. Jätehuolto Jätteidenlajittelupisteet. Roskakatos sijoittuu molempien talojen läheisyyteen.

OMISTAJAN MAHDOLLISUUS VAIKUTTAA

Uusi omistaja voi vaikuttaa ostamansa huoneiston materiaaleihin.

Parketti valittavissa kolmesta Parlan 3-säleisestä parkettivaihtoehdosta.

 1. tumma tammi
 2. nature tammi
 3. vaalea saarni

Tehosteseinät Lisävaruste, ostajan valinnan mukaan vakio vaihtoehdot sisustuspaneelia:

 1. 120mm mänty helmiäisharmaa (USVA) höylätty struktuuripinta
 2. 145 mm mänty, struktuuri, valkoinen ja musta
 3. 176 mm kuusi, HS-pinta, valkoinen

Sisäovet ostajan valinnan mukaan:

 1. valkoinen laakaovi
 2. Saaristo Stenskär (lisämaksusta)

Vetimet ja helat Habo RST
Ikkunat ovat kiinteitä tehdasvalmisteisia puu- ja alumiini-ikkunoita valmistajan vakioheloin.
Ulko-ovet ovat tehdasvalmisteisia vakio-ovia vakioheloin.
Terassit Terassilaudoitus vaalea siperian kuusi.

Märkätiloihin on ennelta valittu ajattomat ja käytännölliset materiaalit, joista ostajan on mahdollista valita omaan makuun sopivimmat sävyt. Lisähinnasta on mahdollista vaikuttaa myös saunan paneeleihin, valaistukseen ja wc istuimen malliin.

Rakenna oma kokonaisuutesi näistä materiaaleista:

Lattia: 100 x 100mm musta, tummanharmaa tai vaaleanharmaa laatta
Seinät: 300 x 600 laatta, seitsemän värivaihtoehtoa
Katto vaalea tai lämpökäsitelty 120 mm leveä haapapaneeli

Vesihanat Oras Cubista bideesuihkulla
Suihku Oras Cubista termostaatilla

Kaapistot valkoiset L-vetimellä
Allas valkoinen valumarmori, isossa kylpyhuoneessa harjattu teräsallas upotettuna laminaattitasoon (musta, valkoinen tai tummanharmaa betoni)

WC istuin Gustavsberg valkoinen (lisähintaan seinä-wc)

Saunan lauteet 28 x 90mm vaalea tai lämpökäsitelty haapalaude (lisähinnasta mahdollista sävyttää Tikkurilan Supi-tuotteilla)
Saunan katto 28 x 90mm vaalea tai lämpökäsitelty haapalaude (lisähinnasta mahdollista sävyttää Tikkurilan Supi-tuotteilla)
Saunan seinät 15 x 120mm vaalea tai lämpökäsitelty haapapaneeli (lisähinnasta vaalea tai musta 14 x 120mm saunavaneri)
Kiuas Mondex pipe C, kiinteä ohjaus. Musta ja steel 6 kW
Valaistus vakio, Kuivi Led valo. Lisämaksusta Led-valaistus myös saunan kattoon.

Kodinhoitohuoneessa tilavaraus pesukoneelle ja kuivaus- rummulle. Ilmanvaihtokojeessa erillisohjaus.

Modernit ja nykyaikaiset keittiöt sopivat nykypäivän asumiseen ja ovat kauniin ulkomuotonsa lisäksi myös käytännöllisiä ja helppohoitoisia.

Ostaja voi valita kaapistot neljästä upeasta vaihtoehdosta sekä kolmesta laminaattitaso vaihtoehdosta. Värimaailmoja on tietysti mahdollista myös yhdistellä.

Ovivaihtoehdot:

 1. Puunkuvioinen tummanharmaa Laava-ovi L-vetimellä
 2. Mattavalkoinen ovi L-vetimellä
 3. Korkeakiiltoinen valkoinen ovi L-vetimellä
 4. Lisähinnasta mattavalkoinen tai korkeakiiltoinen ovi uravetimellä

Tasovaihtoehdot:

 1. tumman harmaa betonia muistuttava laminaattitaso
 2. valkoinen laminaattitaso
 3. musta laminaattitaso

Altaat harjattu teräsallas upotettuna tasoon
Vesihanat Oras Cubista
Kodinkoneet Electrolux

(Perushintaiseen keittiöön kuuluu kalusteisiin upotettu erillisuuni ja induktiotaso, kalusteisiin upotettu mikroaaltouuni, Elektroluxin jääviileäkaappi, Savon 900 mm huippuimurilla varustettu liesituuletin sekä integroitu astianpesukone. Lisähintaan on mahdollista integroida kaikki kodinkoneet.)

 

Kiinnostuitko kohteesta tai jäikö kysyttävää?

Kiinnostuitko kohteesta tai jäikö kysyttävää?

 

KOTI LÄHELLÄ LUONTOA

Vinttikaivonpiha sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla ja luonnonkauniilla paikalla, josta on kuitenkin hyvät liikenneyhteydet ja palvelut lähellä. Täällä asuminen ja eläminen on rauhallista ja miellyttävää.